Fillerbehandling

Fillerbehandling

Fillerbehandling med Hyaluronica brukes til å glatte ut rynker og fine linjer.Behandlingen gir umiddelbare resultater og gjenoppretter hudens volum. Filler er hyaluronsyre av steril gel som injiseres med tynn nål inn i huden. Påfyll bør gjennomføres etter 8-12 måneder ettersom stoffet brytes naturlig ned i kroppen. Det gis smertestillende før behandling.

Typiske behandlingsområder:

  • Rynker rundt munnen
  • Dyp linje fra nese og munnvik
  • Munnvik som gir «sur munn»
  • Leppevolum
  • Fine linjer rundt øyne og panne

Hyaluronica har tre forskjellige typer injeksjoner til forskjellige behov. Om du har dype eller fine rynker, eller områder med ekstra fine linjer som rundt munn, hender, hals og bryst, finnes også en fantastisk fuktighetsbehandling direkte under huden. Det er ofte lite som skal til for å se og føle en forskjell. Fillerbehandling kan gjerne kombineres med annen behandling som f.eks. Botox mot rynker.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er noe vi har i kroppen naturlig som smøremiddel bl.a. i bindevev, leddvæske, øyehulen samt i huden. Etter hvert som huden eldes mister den volum, elastikk og evne til å holde på fuktighet, noe som resulterer i rynker og tynnere hud. Hyaluronsyre binder vann og stabiliserer struktur mellom cellene, kollagenet og fibroblaster. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl, og inneholder ikke animalske  virkestoffer. Virkestoffet er cross-linket, dvs. bearbeidet for å virke lengre i huden og for å langsomt brytes ned uten å etterlate seg rester i huden. Den gir minimalt av reaksjoner mht. allergi og infeksjon.

Om fillerbehandling

Fillerbehandling har vært i bruk i USA siden 1981, og etter hvert over hele verden. Det finnes 96 forskjellige typer fillere, blant disse finnes seks godkjente i Norge. Hyaluronica er blant disse, som nå distribueres i 40 land.

Påkrevd kompetanse

For å sette filler-injeksjoner må en være lege, eller sykepleier med sertifisering av lege, som innebærer teoretisk og praktisk kurs. Din Hud & Kropp AS samarbeider med en lege som har spesialitet innen plastik kirurgi i tillegg til øre-, nese- og hals-kirurgi. Han har sin egen anti-age-klinikk i Oslo.

Åpningstider

Vår kjernetid er fra 10:00 til 17:00, men det leses inn beskjed på telefonsvarer hver dag om hvilke åpningstider som er gjeldende.

Ring: 63 99 90 98

Kontakt oss

Om noe er uklart vedrørende våre produkter og tjenester, svarer vi gjerne på dine spørsmål. Kontakt oss for timebestilling.

Kontaktinformasjon

Adresse: Eltonåsen Nærsenter, 2034 Holter
E-post: dhk@online.no
Tlf: 63 99 90 98
Mob: 901 67 670