Neostrata

Neostrata

NeoStrata Skin Active er en ny og komplett hudpleieserie som kan vise til unike resultater.
Nye NeoStrata Skin Active er en avansert og omfattende anti-aging-serie som tar hånd om alle synlige tegn på aldrende hud. Skin Active er basert på en sammensetning av unike, vitenskapelig utviklede ingredienser som hver for seg er svært effektive. Når de kombineres, blir virkningen ytterligere forsterket.

Den inneholder blant annet NeoGlucosamine og Retinol, som styrker matrisen som omgir kollagencellene og stimulerer dannelsen av hyaluronsyre, noe som er svært viktig for hudens utseende. Hudens underliggende struktur blir fyldig, og huden ser fastere ut. Rynker og fine linjer reduseres innenfra og ut. I tillegg øker cellefornyelsen, og ujevn pigmentering reduseres. Peptider stimulerer kollagendannelsen. AHA og PHA stimulerer celledannelsen og gjenoppretter fuktighetsbalansen.
PHA styrker dessuten hudens beskyttelsesbarriere. E-vitamin samt antioksidanter fra chardonnaydrue og granateple beskytter huden mot daglige miljøangrep. Dessuten inneholder produktene kamille, ginseng, bærekstrakt og hyaluronsyre – kroppens naturlige fuktbærer. NeoStrata Skin Active inneholder også stamceller fra epleekstrakt som beskytter hudens egne celler og reduserer synlige aldringstegn. Produktet inneholder ingen parabener.

Åpningstider

Vår kjernetid er fra 10:00 til 17:00, men det leses inn beskjed på telefonsvarer hver dag om hvilke åpningstider som er gjeldende.

Ring: 63 99 90 98

Kontakt oss

Om noe er uklart vedrørende våre produkter og tjenester, svarer vi gjerne på dine spørsmål. Kontakt oss for timebestilling.

Kontaktinformasjon

Adresse: Eltonåsen Nærsenter, 2034 Holter
E-post: dhk@online.no
Tlf: 63 99 90 98
Mob: 901 67 670